Fiilistele logo-2
cerave ihonhoito

CeraVe – luotettava valinta monipuoliseen ihonhoitoon

Ihonhoito on yksi tärkeimmistä rutiineista, joka vaikuttaa sekä ihon terveyteen että ulkonäköön. CeraVe on merkki, joka on saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa ja merkki tarjoaa laadukkaita ja tieteellisesti kehitettyjä tuotteita. Tässä artikkelissa tarkastelemme syvemmin CeraVen tuotevalikoimaa, joka kattaa monia eri ihonhoidon tarpeita, aina kosteutuksesta puhdistukseen ja erityishoitoihin

CeraVe tuotevalikoima

CeraVen perustana ovat tieteellisesti kehitetyt koostumukset ja keskittyminen ihon luonnollisen suojamuurin vahvistamiseen. CeraVe tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu eri ihotyypeille ja tarpeille.

CeraVe kasvojen hoito

CeraVe Hydrating Cleanser

cerave hydrating cleanser

CeraVe Hydrating Cleanser on hellävarainen puhdistusaine, joka poistaa epäpuhtaudet ilman, että se kuivattaa ihoa. Tämä tuote sopii erinomaisesti normaalille ja kuivalle iholle, ja sen sisältämät keramidit ja hyaluronihappo auttavat säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon.

CeraVe Hydrating Cream-to-Foam Cleanser

cerave hydrating cream-to-foam cleanser

CeraVe Hydrating Cream-to-foam Cleanser tarjoaa syväpuhdistuksen ja kosteutuksen yhdessä tuotteessa. Tämä puhdistusaine muuttuu vaahdoksi kosteuttaessa, jolloin se poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet samalla kun se kosteuttaa ihoa.

CeraVe Moisturising Facial Lotion

cerave moisturising facial lotion

CeraVe Moisturising Facial Lotion on suunniteltu erityisesti kasvoille. Se on kevyt ja öljytön, joten se ei tuki ihohuokosia. Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille ja se on ihanteellinen päivittäiseen käyttöön, jolloin se pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna. Saatavilla myäs suojakertoimella 30 SPF.

CeraVe Moisturising Lotion

CeraVe Moisturising Lotion on kevyt ja nopeasti imeytyvä kosteusvoide, joka sopii niin kasvoille kuin vartalolle. Sen koostumus sisältää kolmea olennaista keramidia ja hyaluronihappoa, jotka auttavat palauttamaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojamuuria. Tämä tuote on erinomainen päivittäiseen käyttöön ja se pitää ihon kosteutettuna koko päivän ajan. Sopii kaikille ihotyypeille.

CeraVe Moisturising Cream

cerave moisturising cream

CeraVe Moisturising Cream on rikas ja täyteläinen vaihtoehto niille, joilla on erittäin kuiva iho. Sen samat tärkeät ainesosat, kuten keramidit ja hyaluronihappo, tarjoavat intensiivistä kosteutusta ja suojaa. Tämä voide on erityisen hyvä talvikuukausina tai silloin, kun iho tarvitsee lisäkosteutusta. Sopii kasvojen lisäksi koko vartalolle.

CeraVe erityistuotteet

CeraVe Eye Repair Cream

cerave eye repair cream

Herkälle silmänympärysiholle kehitetty CeraVe Eye Repair Cream vähentää tummia silmänalusia ja turvotusta. Sen koostumus sisältää merileväuutetta ja hyaluronihappoa, jotka auttavat kosteuttamaan ja kiinteyttämään herkkää ihoa silmien ympärillä.

Tutustu CeraVe Eye Repair Cream tuotearvosteluun tästä.

CeraVe Resurfacing Retinol Serum

CeraVe Resurfacing Retinol Serum on tehokas seerumi, joka auttaa vähentämään aknearpia ja tasoittamaan ihon sävyä. Sen sisältämä retinoli stimuloi solujen uusiutumista, kun taas keramidit ja lakritsiuute rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum

cerave hydrating hyaluronic acid seerumi

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum on kevyt ja nopeasti imeytyvä seerumi, joka sisältää puhdasta hyaluronihappoa. Se tarjoaa tehokasta kosteutusta ja täyteläisyyttä iholle, jättäen sen pehmeäksi ja säteileväksi.

CeraVe vartalonhoito

CeraVe SA Smoothing Cleanser

cerave sa soothing cleanser

CeraVe SA Smoothing Cleanser on suunniteltu erityisesti epätasaiselle ja kuivalle iholle. Se sisältää salisyylihappoa, joka kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleita ihosoluja. Keramidit ja hyaluronihappo auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon ja tekevät ihosta sileämmän ja pehmeämmän.

CeraVe SA Smoothing Cream

cerave sa smoothing cream

CeraVe SA Smoothing Cream on ihanteellinen ratkaisu karhealle ja kuivalle iholle. Se sisältää salisyylihappoa ja maitohappoa, jotka auttavat kuorimaan ja pehmentämään ihoa. Keramidit auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria ja säilyttämään kosteuden.

CeraVe Reparative Hand Cream

cerave reaparative hand cream

CeraVe Reparative Hand Cream on suunniteltu erityisesti kuivalle ja vaurioituneelle käsien iholle. Sen koostumus sisältää keramideja ja hyaluronihappoa, jotka auttavat korjaamaan ja kosteuttamaan ihoa, jättäen kädet pehmeiksi ja suojatuiksi.

CeraVe SA Renewing Foot Cream

CeraVe SA Renewing Foot Cream on erityisesti jalkojen karhealle ja kuivalle iholle kehitetty voide. Se sisältää salisyylihappoa, joka kuorii hellävaraisesti ihoa sekä pehmentää ihoa, ja keramideja, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteuden ja suojan.

CeraVe Advanced Repair Ointment

cerave advanced repair ointment

CeraVe Advanced Repair Ointment on intensiivinen hoitovoide, joka tarjoaa pitkäkestoista suojaa ja kosteutusta erittäin kuivalle ja halkeilevalle iholle, esimerkiksi halkeileville kantapäille. Sen runsas koostumus muodostaa suojakalvon ihon pinnalle ja auttaa palauttamaan ihon terveyden.

CeraVen synty

CeraVe perustettiin vuonna 2005 Yhdysvalloissa vastaamaan tarpeeseen kehittää ihonhoitotuotteita, jotka tukevat ja korjaavat ihon luonnollista suojamuuria. Yrityksen nimi ”CeraVe” tulee sanoista ”ceramide” (keramidi) ja ”vehicle” (ajoneuvo), mikä viittaa sen tuotteiden ytimessä olevaan innovatiiviseen teknologiaan.

CeraVe tieteellinen perusta

CeraVen tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, mikä varmistaa niiden turvallisuuden ja tehokkuuden. Merkki hyödyntää edistyksellistä MVE-teknologiaa (Multivesicular Emulsion Technology), joka vapauttaa kosteuttavia ainesosia vähitellen koko päivän ajan. Tämä varmistaa pitkäkestoisen kosteutuksen ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä.

Keramidit

Keramidit ovat keskeisessä roolissa CeraVen tuotteissa. Nämä ovat lipidejä, joita löytyy luonnostaan ihosta ja jotka auttavat muodostamaan ihon suojamuurin. Keramidit estävät kosteuden haihtumista ja suojaavat ihoa ärsykkeiltä ja infektioilta. CeraVe käyttää kolmea olennaista keramidia (1, 3 ja 6-II), jotka yhdessä parantavat ihon kosteustasapainoa ja suojatoimintoa.

Hyaluronihappo

Toinen merkittävä ainesosa CeraVen tuotteissa on hyaluronihappo, joka on tunnettu sen kyvystä sitoa itseensä jopa tuhat kertaa oman painonsa verran vettä. Tämä tekee siitä erittäin tehokkaan kosteuttajan, joka auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kimmoisana.

Kenelle CeraVe sopii

CeraVe on vakiinnuttanut asemansa yhtenä luotetuimmista ihonhoitomerkeistä maailmassa. CeraVen laaja tuotevalikoima tarjoaa tehokkaita ratkaisuja kaikkiin ihonhoidon tarpeisiin. Olipa kyseessä kosteutus, puhdistus tai erityishoito, CeraVe-tuotteet on kehitetty tukemaan ja parantamaan ihon luonnollista suojamuuria. CeraVe sarjan tuotteet sopivat lähes kaikille, jotka haluavat ylläpitää terveellistä, pehmeää ja kosteutettua ihoa ympäri vuoden.