Fiilistele logo-2
paras sähköpyörä

FitNord Ava 500 tuotearvostelu ja kokemuksia

Sähköpyörien suosio on noussut räjähdysmäisesti viime vuosina, ja yksi markkinoiden kiinnostavimmista tulokkaista on FitNord Ava 500. Tämä sähköpyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkipyöräilyyn, tarjoten käyttäjälleen mukavuutta, suorituskykyä ja tyyliä. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin FitNord Ava 500:n ominaisuuksiin ja arvioimme, miksi se saattaa olla juuri sinulle sopiva valinta.

Laadukas ja kestävä FitNord Ava 500 sähköpyörä on sekä suunniteltu että koottu Suomessa. Tämä joustokeulalla ja matalalla rungolla sekä huippuominaisuuksilla varustettu sähköpyörä on erinomaisen valinnan niin harrastajille kuin vaativillekin pyöräilijöille.

FitNord Ava 500 on moderni sähköavusteinen polkupyörä integroidulla akulla, joka sopii erinomaisesti niin pidempään lenkkeilyyn ja retkeilyyn, kaupunkiajoon kuin työmatkapyöräilyyn. Ergonominen ja tyylikäs matalarunkoinen sähköpyörä sopii kaikille, myös nuoremmille, ja on vaivaton ja helppo ajaa hyvän ajoasennon ja miellyttävän satulan ansiosta.

  • Toimintamatka optimioloissa 160 km
  • 8-vaihteinen Shimano Acera -vaihteisto ja 5 avustustasoa
  • Turvalliset hydrauliset levyjarrut 
  • Lukittava Suntour-joustokeula: lukitusta säätämällä voi itse päättää, haluaako jämäkämmän vai pehmeämmän ajotuntuman
  • Sopii myös talviajoon
  • Suomessa suunniteltu, koko maan kattava palveluverkosto
  • Saatavana myös mustana tai punaisena

Ensivaikutelma ja muotoilu

FitNord Ava 500 erottuu heti edukseen tyylikkäällä ja modernilla muotoilullaan. Sen alumiinirunko on kevyt mutta kestävä, ja pyörän linjakas ulkomuoto miellyttää silmää. Pyörän saatavilla olevat värivaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden valita juuri omaan makuun sopivan tyylin.

Moottori ja akku

Ava 500:n sydän on sen tehokas 250W:n keskimoottori, joka tarjoaa tasaisen ja voimakkaan avustuksen jopa jyrkissä ylämäissä. Tämä tekee pyöräilystä miellyttävää ja vaivatonta, olitpa sitten matkalla töihin tai nauttimassa vapaapäivästä kaupungin kaduilla. Pyörän 36V 14Ah akku antaa vaikuttavan toimintasäteen, joka riittää hyvin pidemmillekin matkoille – jopa 100 km yhdellä latauksella.

Käytettävyys ja ajomukavuus

FitNord Ava 500 on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen. Sen selkeä LCD-näyttö näyttää kaikki oleelliset tiedot, kuten nopeuden, ajomatkan ja akun varaustason. Lisäksi pyörässä on viisi eri avustustasoa, joiden avulla voit säätää moottorin tehoa tarpeesi mukaan.

Pyörän ajomukavuus on huippuluokkaa. Leveät renkaat tarjoavat hyvän pidon ja vakauttavat ajon erilaisilla alustoilla. Lisäksi etuhaarukan jousitus pehmentää töyssyjä, tehden ajokokemuksesta miellyttävän myös epätasaisilla teillä. FitNord Ava 500:ssä on myös laadukkaat hydrauliset levyjarrut, jotka varmistavat tehokkaan ja luotettavan pysähtymisen kaikissa olosuhteissa.

Käytännöllisyys

FitNord Ava 500 on varusteltu monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kaupunkipyöräilyyn. Pyörässä on integroidut LED-valot, jotka parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeällä ajaessa. Lisäksi tavarateline ja lokasuojat lisäävät käyttömukavuutta arjen pyöräilyssä. Pyörään on myös mahdollista kiinnittää lisävarusteita, kuten lastenistuin tai sivulaukut, mikä tekee siitä monikäyttöisen kulkuvälineen erilaisiin tarpeisiin.

FitNord Ava kokemuksia

Hyvin rullaava näppärä pyörä, jonka ansiosta liikun töihin pyörällä auton sijaan. Enää ei tarvi jumittaa ruuhkissa, kun voi ihan omaan tahtiin työmatkat kulkea ja nauttia samalla hyötyliikunnasta.”

Olen ajanut sähköpyörällä lähinnä pidempiä matkoja. Akku kesti kertalatauksella 100 km:n yhtämittaisen matkan vaihtelevassa maastossa ja pyöräily on vaivatonta niin ylämäissä, asvaltilla kuin hiekkateilläkin. Satula on mukavan tuntuinen, mikä on tärkeää etenkin pidemmillä matkoilla.”

”Pyörässä on todella hyvä ja rento ajoasento. Ei rasita käsiä eikä takamusta. Osat ovat laadukkaat. Ällistyttävän hyvä hinta/laatu suhde. Pyörä on kuvauksen mukainen ja olen ollut todella tyytyväinen sen hankintaan”

Akkua ei tarvitse ladata joka päivä ja se sietää talviolosuhteitakin hyvin. Akku on integroitu vähäeleisesti pyörän runkoon ja se on helppo irrottaa lataamista varten. Polkutuntuma ja ajoasento hyvä. Olen ollut tyytyväinen hankintaani ja voin suositella pyörää myös muille”

Monipuoliseen käyttöön sopiva helppokäyttöinen ja laadukas sähköpyörä. Kaikki toimii eikä enää tympäise lähteä pyörällä liikkeelle!”

Kenelle FitNord Ava 500 sähköpyörä sopii?

FitNord Ava 500 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa, mukavaa ja tyylikästä sähköpyörää kaupunkiajoon. Sen tehokas moottori, pitkäkestoinen akku ja laadukkaat komponentit tekevät siitä erinomaisen kumppanin niin työmatkoille kuin vapaa-ajan retkillekin. Pyörän monipuoliset ominaisuudet ja huolellinen suunnittelu varmistavat, että se täyttää vaativimmankin pyöräilijän toiveet. Jos olet harkitsemassa sähköpyörän hankintaa, FitNord Ava 500 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaihtoehto. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat toimintavarman ja laadukkaan sähköpyörän moderneilla ominaisuuksilla ja pitkällä kantamalla ympärivuotiseen ajoon!