Fiilistele logo-2
hula vanne

Tehokasta ja hauskaa treeniä hula vanteella

Kun liikunnan ilo yhdistyy tehokkaaseen treeniin, tulokset eivät voi olla muuta kuin positiivisia. Hula hula vanne tarjoaa iloa ja tehoa tuotteella, joka haastaa perinteisen kuntosaliharjoittelun ja tekee treenaamisesta hauskaa ja motivoivaa.

Paino hulavanne

Hulavanne FitNord 1,2 kg

hula vanne paino

Fitnordin kuudesta osasta valmistetulla hulavanteella treenaaminen on hauskaa ja 1,2 kg:n lisäpaino tekee harjoittelusta huomattavasti tehokkaampaa kuin normaalilla hulahula vanteella harjoittelu.

 • Paino noin 1,2kg
 • Halkaisija 100cm
 • Pehmustettu PINTA
 • Helppo kasata ja purkaa, joten kulkee myös kätevästi treenikassissa
 •  Saatavilla useissa väreiisä ja usean painisena (1 kg, 1,2kg, 1,5kg, 1,8 kg ja 2,1, kg)

Innovatiivinen suunnittelu ja laadukas materiaali

FitNordin hulavanne on suunniteltu erityisesti kuntoilukäyttöön. Sen 1,2 kg paino tarjoaa tehokkaan vastuksen, joka aktivoi keskivartalon lihakset ja edistää rasvanpolttoa. Vanne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Pehmeä päällyste varmistaa, että harjoittelu on miellyttävää eikä aiheuta mustelmia tai epämukavuutta.

Onko hula-vanne harjoittelu tehokasta

Helsingin yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että hulavanteen pyöritys on kelpo vaihtoehto kävelylenkille. Painollisen hulavanteen pyöritys sulattaa tehokkaasti keskivartalon rasvaa ja lisää samalla lihasmassaa. Kiinteytynyt keskivartalo ja parantunut liikkuvuus vähentävät samalla selkäongelmien riskiä. Myönteisisä terevysvaikutuksia havaittiin jo alle vartin kestävällä hulaamisella päivässä.

Hula vanne hyödyt

Painohulavanne ei ole vain perinteinen vanne, vaan monipuolinen treeniväline. Se soveltuu erinomaisesti keskivartalon lihasten vahvistamiseen, mutta myös jalkojen, käsivarsien ja selän treenaamiseen. Vanteen pyörittäminen kehittää tehokkaasti kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa. Voit käyttää sitä esimerkiksi osana aerobista harjoittelua tai intensiivisempää intervallitreeniä.

Hula vanne kokemuksia

”Olen aina ollut skeptinen erilaisten kuntoiluvälineiden suhteen, mutta hulavanne on todella yllättänyt minut positiivisesti. Se on hauskaa, ja huomaan eron keskivartalon lihaksissa jo muutaman viikon käytön jälkeen. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat lisätä liikunnan iloa arkeen.”

”Aluksi ajattelin, että hula hoop on vain lasten leikkiä, mutta päätin kokeilla FitNordin versiota. Jo muutaman treenikerran jälkeen tunsin, kuinka tehokas tämä treenimuoto on. Se ei ainoastaan haasta lihaksia, vaan myös parantaa koordinaatiota ja tasapainoa.”

”Minulla on kiireinen aikataulu, enkä aina ehdi kuntosalille. Hulavanne on täydellinen ratkaisu kotitreeniin. Se vie vain vähän tilaa ja on helppo käyttää. Lisäksi treenaaminen sen kanssa on todella hauskaa, mikä tekee siitä helpon lisätä päivittäiseen rutiiniin.”

Hula vanne harjoitus

Painohula vanne tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet keskivartalon lihasten vahvistamiseen, rasvanpolttoon ja yleisen kunnon parantamiseen. Seuraavassa esittelemme tehokkaita liikkeitä ja harjoitusohjelmia, jotka auttavat sinua hyödyntämään tätä monipuolista treenivälinettä parhaalla mahdollisella tavalla.

Peruspyöritys

Peruspyöritys on hula hoop -harjoittelun perusta, jossa vanne pyörii vyötärön ympäri. Seiso jalat hartioiden levyisessä haara-asennossa. Aseta vanne alaselän kohdalle. Anna vanteelle napakka työntö, ja ala liikuttaa lantiota edestakaisin tai ympyränmuotoisesti, jotta vanne pysyy liikkeessä.

Pidä ylävartalo vakaana ja keskity lantion liikkeeseen. Aloita hitaasti ja lisää vauhtia vähitellen.

Sivuttaisliike

Tässä liikkeessä haastetaan kylkilihakset ja sivuvatsat. Aloita peruspyörityksellä. Kun vanne pyörii sujuvasti, ala liikkua hitaasti sivulta sivulle. Jatka pyöritystä samalla, kun liikut hitaasti sivulta sivulle, pitäen vanteen liikkeessä.

Pidä liike hallittuna ja rauhallisena. Keskity kylkilihasten aktivointiin.

Eteen- ja taakseliike

Tämä liike kohdistuu erityisesti etu- ja takavatsalihaksiin. Aloita peruspyörityksellä. Kun vanne pyörii sujuvasti, ala liikkua eteen ja taakse. Pidä vanne liikkeessä ja keskity vatsalihasten käyttöön liikkeen aikana.

Muista pitää liike hallittuna. Varmista, että liikut vain lantion ja keskivartalon alueella.

Kyykky ja pyöritys

Tämä yhdistää hula hoop -pyörityksen kyykkyihin, mikä tehostaa jalkojen ja keskivartalon treeniä. Aloita peruspyörityksellä. Kun vanne pyörii sujuvasti, ala laskeutua hitaasti kyykkyyn pitäen vanteen liikkeessä. Nouse kyykystä takaisin ylös kyykystä samalla, kun jatkat pyöritystä.

Pidä polvet ja varpaat samassa linjassa. Keskity myös pitämään selkä suorana koko liikkeen ajan.

Käsivarsien liikkeet

Tämä liike haastaa sekä keskivartalon että käsivarsien lihakset. Aloita peruspyörityksellä. Kun vanne pyörii sujuvasti, nosta kädet ylös kohti kattoa. Voit myös kokeilla liikuttaa käsiä sivuille tai tehdä erilaisia käsiliikkeitä samalla kun pyörität vannetta.

Varmista, että hartiat pysyvät rentoina ja että liike tulee keskivartalosta.

Harjoitusohjelma

Aloittelijan ohjelma (30 minuuttia):

 1. Lämmittely (5 min): Kevyt pyöritys ja kehon valmistelu
 2. Peruspyöritys (5 min): Keskity löytämään hyvä rytmi
 3. Sivuttaisliike (5 min): Lisää haastetta kylkilihaksille.
 4. Eteen- ja taakseliike (5 min): Kohdista vatsalihaksiin.
 5. Kyykky ja pyöritys (5 min): Tehosta jalkojen treeniä.
 6. Jäähdyttely (5 min): Kevyt pyöritys ja venyttely.

 

Edistyneen ohjelma (45 minuuttia):

 1. Lämmittely (5 min): Kevyt pyöritys ja kehon valmistelu.
 2. Peruspyöritys (10 min): Lisää vähitellen nopeutta.
 3. Sivuttaisliike (10 min): Syvennä liikkeen hallintaa.
 4. Eteen- ja taakseliike (10 min): Keskity intensiivisiin liikkeisiin.
 5. Kyykky ja pyöritys (5 min): Syventäen liikkeen hallintaa.
 6. Käsivarsien liikkeet (5 min): Lisää käsiliikkeitä ja haasteita.
 7. Jäähdyttely (5 min): Kevyt pyöritys ja venyttely.

Yhteenveto

Hulavanne FitNord 1,2 kg on innovatiivinen ja tehokas treeniväline, joka tuo uutta eloa perinteisiin kuntoilurutiineihin. Sen monipuolisuus, kestävyys ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikentasoisille kuntoilijoille. Jos etsit tapaa tehdä liikunnasta hauskempaa ja haastavampaa, Gymstick Hula Hoop on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Liity niiden joukkoon, jotka ovat löytäneet tämän tuotteen avulla uuden kipinän treenaamiseen!