Fiilistele logo-2
lumoral

Huolellisesta hampaiden harjaamisesta ja hammasvälien puhdistuksesta huolimatta vain osa plakista poistuu. Tämä plakki aiheuttaa hammaskiveä ja muuttaa suun bakteerikantaa niin, että seurauksena on hampaiden reikiintymistä ja muita suun ongelmia. Mutta ongelmaan on kuitenkin helppo ratkaisu. Tutustu Lumoral arvotelumme ja huomaat, että suun terveydestä huolehtiminen ei ole vielä koskaan ollut näin helppoa!

Lumoral-tuotteet

Lumoral
(aloituspakkaus)

Lumoral-hoito perustuu valolla aktivoitavaan antibakteeriseen lumorinse-suuhuuhteeseen, joka poistaa hampaista mikroskooppisen plakin. Sen antibakteerinen vaikutus kohdistuu vain hammasplakkiin, jolloin se jättää suun oman terveen bakteerikannan rauhaan. Hammaslääkärien ja Suomen Suuhygienistiliiton suosittelema.

  • Kotikäyttöön sopiva lääkinnällinen laite, joka päihittää reikiintymistä ja iensairauksia aiheuttavat bakteerit tehden hampaista hämmästyttävän puhtaat
  • 2 hoitokertaa viikossa riittää
  • Laite kulkee helposti mukana ja sammuu automaattisesti hoidon päätyttyä
  • Suomalainen innovaatio
  • Kapeakasvoisen kannattaa valita junioreille tarkoitettu koko
  • Aloituspakkauksessa suukappale, virtalähde ja mittakuppi sekä 10 kpl Lumorinse tablettia

Lumorinse suuhuuhde 30 tabl

Mintunmakuinen suuhuuhde, jolla purskutellaan suu ennen Lumoral-laitteen käyttöä. 

  • Tabletti liuotetaan pieneen määrään vettä juuri ennen käyttöä
  • Riittoisuus 3 kuukautta, kun hoito tehdään 2 kertaa viikossa

Lumoral Junior suukappale (lisälaite)

Lumoral aloituspakkauksen lisävaruste. Sopii perheen pienimmille jäsenille ja kapeakasvoisille aikuisille.

  • Tarvitsee toimiakseen tarvikkeita, joita on Lumoral-aloituspakkauksessa

Lumoral kokemuksia

Olen tykännyt. Puhdistaa hampaat erittäin hyvin ja valkaiseekin vähän.”

Olen melko laiska hampaiden hoitaja, joten Lumoral on ollut minun pelastukseni. Hampaat pesen päivittäin aamuin illoin ja lisäksi käytän Lumoralia kahdesti viikossa ja hampaat ja suu kiittää. 2 kertaa viikossa ei vie liikaa aikaa ja käyttö on tosi helppoa. ”

Lumoral on helppokäyttöinen. Huippu tuote, ienverenvuoto lakannut ja hampaat tuntuvat todella puhtailta. Käsittelyn jälkeen raikas tunne suussa ja vaimoni ilahtui, kun pahanhajuinen hengitykseni on muisto vain.”

Olen kärsinyt pitkään kuivasta suusta. Hammaslääkärini suosituksesta hankin laitteen ja se on auttanut, myös ikenet pysyvät paremmassa kunnossa. Suosittelen!”

Lumoral käyttö

Lumoralin käyttö on helppoa ja se koostuu kolmesta vaiheesta. Ensin suu purskutellaan Lumorinse-suuhuuhteella 60 sekunnin ajan. Seuraavaksi asetetaan Lumoral-suukappale suuhun ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia (tämä on hyvä hetki rentoutua tai tehdä jotakin muuta kivaa). Lopuksi harjataan hampaat.

Suun terveys

Terve suu on tärkeä osa kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia, se on osa koko kehon terveyttä ja hyvää elämänlaatua. Huono suun terveys on yhteydessä monin tavoin useisiin elämänlaatua heikentäviin kansansairauksiin.

Suun terveyttä ylläpidetään terveellisillä elintavoilla sekä terveellisillä ruokailutottumuksilla, kuten oikeanlaisella ruokarytmillä sekä välttämällä pitkin päivää tapahtuvaa jatkuvaa napostelua. Tärkeää hampaiden hoidossa on myös niiden puhdistaminen. Hampaat pestään aamuin illoin hammastahnalla ja päivittäinen huolehditaan myös hammasvälien puhdistaminen.

 

Kenelle Lumoral

Lumoral sopii kaikille, jolla on jotain ongelmia suun terveyden kanssa. Näitä ongelmia ovat esim. parodontiitti eli ientulehdus, hampaiden reikiintyminen, kuiva suu, ientulehdus, pahanhajuinen hengitys Lumoral sopii hyvin myös henkilöille, joilla on liikerajoitteita ja joiden on vaikea puhdistaa suuta kunnolla.