Fiilistele logo-2
priorin extra

Priorin Extra arvostelu ja kokemuksia

Kärsitkö elottomista ja huonokuntoisista hiuksista vaikka syöt terveellisesti ja hoidat hiuksiasi? Ei hätää, tutustu artikkeliimme ja tuotearvosteluumme Priorinista niin sinäkin voit sen innoittamana saada vahvat ja hyvinvoivat hiukset!

Priorin on hiustenhoitosarja, joka tunnetaan erityisesti ravintolisistään, jotka on suunniteltu edistämään hiusten terveyttä ja kasvua. Priorin-tuotteiden keskeinen ainesosa on biotiini, joka edistää tutkitusti hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi Briorin Extra kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja.

Priorin-tuotesarjaan kuuluu myös ulkoisesti käytettäviä hiustenhoitotuotteita, kuten shampoita, hoitoaineita ja hiuspohjan hoitotuotteita. Nämä tuotteet on suunniteltu tukemaan ravintolisien vaikutuksia ja ylläpitämään hiusten terveyttä ja kauneutta ulkoapäin.

Priorin Extra tarjous

Mitä Priorin Extra sisältää

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: biotiini 0,2 mg (400 %*), pantoteenihappo 28 mg (466 %*), hirssiuute 420 mg, L-kystiini 6 mg *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Muut ainesosat: vehnänalkioöljy, hirssiuute, gelatiini (nauta), glyseroli, keltainen mehiläisvaha, vitamiini B5, soijalesitiini, kystiini; stabilisaattori: magnesiumoksidi; väriaine: rautaoksidit E172; makuaine: vanilliini, p-metoksiasetofenoni, B7-vitamiini (biotiini).

 

Mistä pidimme tuotteessa erityisesti:

 • Helppo annostell
 • Riittoisa 180 kappaleen pakkauskoko
 • Samassa sarjassa myös ulkoisesti käytettävät valmisteet tukemaan hiusten kasvua ja hyvinvointia: Priorin shampoo, joka vahvistaa, kosteuttaa ja ravitsee elottomia ja ohentuneita hiuksia Priorin liuos hiuspohjaan, joka kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä edistää terveiden hiusten kasvua

  •  

  •  

  Briorin Extra annostelu

  2 kapselia vuorokaudessa vesilasillisen kera ruokailun jälkeen. Kapselit voi ottaa kerralla tai erikseen. Priorin Extra sopii aikuisille. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 3-6 kuukautta, jotta vaikutusken tulevat esiin. Tuote sopii säännölliseen käyttöön.

   

  kauniit hiukset

   

  Priorin haittavaikutukset

  Useimmat käyttäjät ovat kertoneet, etteivät he ole kokeneet merkittäviä haittavaikutuksia Priorin-ravintolisien käytön aikana. Priorin ravintolisät ovat yleensä hyvin siedettyjä, ja mahdolliset haittavaikutukset liittyvät yleensä valmisteen käytön aloitukseen.

  Priorin Extran mahdollisia haittavaikutuksia ovat vatsavaivat, kuten vatsakipu, pahoinvointi tai ripuli. Joillakin voi olla lieviä iholla ilmeneviä allergisia reaktioita. Suositellulla annostuksella ei ole yleensä nagatiivisia vaikutuksia maksa-arvoihin.

  Priorin Extra kokemuksia

  ”Minulla on hennot ja ohuet hiukset ja olen käyttänyt Priorin Extraa useamman vuoden ajan. Hiuksia on kasvanut selvästi lisää. Välillä lopetin käytön, mutta huomasin, että hiuksia alkoi taas lähtemään normaalia enemmän. Niinpä olen palannut käyttämään valmistta.”

  ”Hyvä ja helposti annosteltava tuote, jolla helppo pitää hiukset kunnossa säännöllisesti käytettynä. Lyhyt tauko ei vie tuloksia, mutta paras teho tulee, kun käyttää säännöllisesti.”

  ”Olen nyt käyttänyt valmistetta muutaman kuukauden ajan ja hiukseni ovat alkaneet vahvistua.”

  ”Minulla Priorin-ravintolisät ovat vaikuttaneet positiivisesti myös päänahan kuntoon. Päänahan hilseily ja ärsytys on vähentynyt samalla, kun hiuksistani on tullut vahvemmat ja helpommin hallittavat.”

  Kenelle Priorin Extra sopii?

  Priorin-ravintolisät sopivat erityisesti niille, joilla on hiustenlähtöön liittyviä ongelmia (esimerkiksi vaihdevuosioireita johtuen) tai jotka haluavat vahvistaa hiuksiaan. Biotiini tunnetaan siitä, että se edistää hiusten ja ihon hyvinvointia. Priorin-tuotteet voivat auttaa vähentämään hiustenlähtöä ja parantamaan hiusten kuntoa, kun niitä käytetään säännöllisesti ja osana tasapainoista ruokavaliota.