Fiilistele logo-2
sauna kylpytakki

Roosan Hanam-kylpytakki arvostelu ja kokemuksia

Saunatonttu Roosan puuvillaisessa Hamam-kylpytakissa on täyspitkät hihat, vyö sekä reilut taskut. Puuvillasta valmistettu pehmeä ja kepeästi raidoitettu Hamam- kylpytakki kuivuu nopeasti ja mahtuu pieneen tilaan. Roosan hanam-kylpytakki tarjoaa sinulle pehmeän ja mukavan tunteen suihkun tai kylvyn jälkeen. Kotoilu tuntuu tässä kylpytakissa erityisen mukavalta, tässä kylpytakissa on ihana juoda iltateetä ja siihen on ihana kääriytyä niin aamulla kuin illallakin.

Roosan hamam kylpytakki, luumu

Hamam kylpytakin ominaisuudet

 • Materiaali 100% ÖkoTex -sertifioitua puuvillaa
 • Puuvillainen kylpytakki kuivuu nopeasti ja mahtuu pieneen tilaan
 • 10 kaunista väriä ja kolmessa eri koossa
 • Hoito-ohjeet: konepesu 30 °

Mitä on hamam

Hamam on tasaista käsinkudottua puuvillaa. Frotee on puolestaan nyppyläistä kudosta ja sen vuoksi frotee painaa  huomattavasti enemmän kuin hamam. Vaikka hamam on ohuempi, se on silti imukykyisempi kuin frotee.

Mistä erityisesti pidimme tuotteessa

  • Materiaali on pehmeä, mukava ja imukykyinen, se tarjosi pehmeän ja lämpimän tunteen kylvyn ja suihkun jälkeen
  • Kylpytakki on mukava päällä ja se antaa tarpeeksi liikkumavapautta
  • Imee kosteutta hyvin ja kuivuu nopeasti käytön jälkeen. Näin kylpytakki pysyy raikkaana ja miellyttävänä käyttää pesujen välillä
  • Kylpytakki on tarpeeksi pitkä, joten se tarjoaa enemmän lämpöä ja suojaa. Pitkistä hihoista plussaa ja isot taskut kätevät etenkin jos kylpytakkia käytetään muualla kuin kotona
  • Vyö, jolla sai näppärästi säädettyä kylpytakin istuvuutta ja se antaa mahdollisuuden sulkea kylpytakki tiukastiki
  • Kevyt ja helppohoitoinen
  • Kiva ulkonökö, kevyt raidoitus ja 10 kaunista väriä

  Hamam kylpytakki kokemuksia

  ”Hamam-kylpytakki on ihana lahja ystävälle tai itselle. Sopii hemmotteluhetkiin, mutta on ihana arjen pelastaja suihkun ja sauna jälkeen”

  ”Ihana kylpytakki! Kevyt ja hyväntuntuinen ihoa vasten. Isompi koko sopii myös miehelleni, joka tykkää myös kylpytakistaan kovasti.”

  ” Tyylikäs ja hetkessä kuivuva kylpytakki. Pidän erityisesti pitkistä hihoista ja isoista taskuista. Kaunis ulkonäkö, joten kehtaa jättää kylppärin koukkuun myös muiden nähtäville.”

  ”Ihana kylpytakki, jossa myös saunan jälkeinen kauneudenhoito on miellyttävää ja kiiretöntä tehdä. Monta kertaa olen myös kotoillut kylpytakkiin pukeutuneena nauttien iltateetä tai katsoen elokuvaa mieheni kainalossa.”

  ”Olen intohimoinen saunoja ja tämä kylpytakki täydentää saunomiskokemukseni mukavuudella ja keveydellään. Minulla on myös saman sarjan pyyhe hiuksia varten ja toisen kylpytakin hankin mökille. Huippu setti!”

  Hamam kylpytakki naisten - kenelle se sopii

  Roosan Hamam-kylpytakki sopii käytettäväksi kaikille niin kylvyn, suihkun tai saunan jälkeen. Se on tarpeeksi löysä, vyötäröltä solmittava ja säädettävä sekä pitkähihainen. Erityisen kätevä se on etenkin kotona käytettäväksi. Kylpytakki tarjoaa lämpöä, pehmeyttä ja mukavuutta, kun käyttäjä rentoutuu tai valmistautuu päivään.

  Keveytensä ansiosta kylpytakki on kätevä ottaa mukaan uintiretkille tai rannalle, jolloin itsensä voi kuivata mukavasti ja nopeasti uinnin jälkeen. Koska kylpytakki mahtuu pieneen tilaan on se myös helppoa ottaa mukaan, kun matkustaa hotelleihin tai muihin majoituspaikkoihin, joissa ei välttämättä ole tarjolla omia kylpytakkeja. Kylpytakki on suunniteltu naisille, mutta isommat koot sopivat hyvin myös mietstn käyttöön.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Hamam-kylpytakki on monikäyttöinen vaatekappale, joka tarjoaa lämpöä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä kylvyn, suihkun tai saunan jälkeen sekä erilaisissa rentoutumistilanteissa. Kylpytakki vaikuttaa kestävältä ja laadukkaalta Valittavana on 10 upeaa väriä sekä yhteensopivat Hamam-pyyhkeet ja muut lisätarvikkeet.

  Saunatonttu Elsan Hamam-pyyhkeet rimmaavat täydellisesti näiden kylpytakkien kanssa!

  Onko hamam-pyyhe hyvä

  Hamam-pyyhe on  nopeasti kuivuva, imukykyinen ja yleensä kooltaan suuri, mutta se vie vähemmän tilaa kuin tavallinen pyyhe. Lisäksi se ovat tyylikäs ja kaunis! Kun valitset hamam-pyyhkeen säästät aina tilaa, vettä, sähköä ja pesuainetta verrattuna tavallisiin