Fiilistele logo-2
joojamatto

GAIAM Aubergine Swirl Yoga Mat – arvostelu ja kokemuksia

Aubergine Swirl Yoga Mat on korkealaatuinen joogamatto, joka tarjossa erinomaisen jooga-alustan niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin joogaajalle. Gaiam joogamatossa on upea design ja teksturoitu pinta, joka parantaa maton pito-ominaisuuksia. Joogamatto on valmistettu kestävästä materiaalista ja sillä on elinikäinen takuu. Tämä joogamatto sopii hyvin niin kotiin kuin salillekin.

Mistä pidimme tuotteessa:

  • Erinomainen pito myös hikoillessa
  • Tehokas iskunvaimennus
  • Helppo pitää puhtaana
  • Einikäinen takuu
  • Ulkonäkö

   

  Mitä parannettavaa tuotteessa on:

  • Uutena matto tuoksuu pahalle
  • Ei säilytyspussia mukana

   GAIAM Aubergine Swirl Yoga Mat

   Ominaisuudet:

   • Materiaali: Lateksiton PVC
   • 6P-vapaa (vapaa kuudesta haitallisimmasta ftalaatista)
   • Mitat: pituus 173cm, leveys 61cm, paksuus 0,6 cm
   • Hoito- ja pesuohje:  Maton voi halutessaan puhdistaa kostealla rätillä ja miedolla puhdistusaineella. Jotta matto ei menettäisi muotoaan, tulee sen olla auki rullattuna tasaisella pohjalla kuivuessaan. Maton väri voi haalistua ja materiaali haurastua, jos se altistetaan suoralle auringonvalolle pitkiksi ajoiksi. Säilytä mielellään pussissa tai laukussa, kun et käytä mattoa.
   • Kuvioiduissa joogamatoissa voi olla vahva, mutta vaaraton haju, kun ne otetaan pakkauksesta ulos ensimmäistä kertaa. Rullaa matto auki ja anna tuulettua 1-3 päivää ennen käyttöä.

   Gaiam joogamatto kokemuksia

   ”Aloin vasta äskettäin joogan harrastamisen, ja päätin investoida laadukkaaseen joogamattoon, joka inspiroisi minua harjoittelemaan säännöllisesti. Valitsin Gaiamin maton suositusten perusteella, ja se osoittautui täydelliseksi valinnaksi minulle! Matto tuntuu todella mukavalta ja pehmeältä alustalta harjoituksilleni, ja sen pinta tarjoaa hyvän pidon, mikä auttaa minua pysymään tasapainossa eri asennoissa. Rakastan myös maton tyylikästä designia, joka tekee joogaharjoittelusta vieläkin miellyttävämpää. Maton avulla olen oppinut nauttimaan joogasta entistä enemmän, ja se on todella auttanut minua rentoutumaan ja keskittymään harjoituksiini. Olen todella kiitollinen, että löysin tämän maton, ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille joogaharrastajille.”

   ”Gaiam joogamatto on extrapaksu ja se tarjoaa hyvän pidon lisäksi sopivasti pehmennystä esimerkiksi polvien alle. Joogamaton ekstrahieno designkuvio ja mieluinen väri piristävät jokaista joogaharjoitustani.”

   ”Olen harjoittanut joogaa useita vuosia, ja kun vihdoin päätin hankkia laadukkaan joogamaton, se todella teki suuren eron harjoituksiini. Valitsin Gaiamin maton sen kestävyyden ja mukavuuden vuoksi, ja en ole katunut päätöstäni. Matto tarjoaa juuri sopivan määrän pehmeyttä ja tukea, ja sen pinta antaa hyvän pidon. Lisäksi matto on helppo pitää puhtaana ja se säilyttää hyvän kuntonsa vuodesta toiseen. Olen huomannut, että harjoitukseni ovat parantuneet entisestään sen jälkeen, kun aloin käyttää tätä mattoa, ja se tuo minulle iloa joka kerta kun levitän sen lattialle harjoituksiani varten.”

    

   joogatunti

    

   ”Olen toiminut joogaopettajana useiden vuosien ajan, ja joogaopetuksessa on äärimmäisen tärkeää käyttää laadukkaita ja luotettavia joogamattoja, jotka tarjoavat oppilaille mukavan ja turvallisen alustan harjoituksilleen. Olen käyttänyt monenlaisia joogamattoja vuosien varrella, mutta Gaiam-mattojen laatu ja kestävyys ovat tehneet niistä ehdottomia suosikkejani.”

   ”Gaiamin joogamatto on todella kestävä ja helppo pitää puhtaana. Hankin maton viisi vuotta sitten eikä se ole mennyt miksikään vaikka käytän sitä useita kertoja viikossa pääosin dynaamisissa joogaharjoituksissa. En ole katunut hankintaani, päinvastoin!”

   ”Gaiamin joogamatot tarjoavat hyvän pidon ja tuen, mikä auttaa oppilaitani säilyttämään tasapainonsa eri asennoissa. Lisäksi matot ovat kestäviä ja helppohoitoisia, mikä on erityisen tärkeää vilkkaassa joogastudiossa, jossa mattoja käytetään päivittäin. Oppilaani ovat antaneet positiivista palautetta mattojen mukavuudesta ja pidosta, ja monet heistä ovat myös päätyneet hankkimaan samanlaisen maton kotikäyttöön.”

     

    yoga

    Yhteenveto

    Gaiam Aubergine Swirl Yoga Mat on erittäin laadukas joogamatto, joka sopii kaikille joogan harrastajille. Joogamatto on käyttäjäystävällinen ja todella kestävä. Tähän pitläikäiseen kumppaniin kannattaa investoida, sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Maton ominaisuudet ovat kauttaantaan markkinoiden parhaimmistoa, joten Gaiam Aubergine Swirl Yoga Mat on täydellinen valinta jokaiselle joogaajalle ja jokaiseen joogasalin.