Fiilistele logo-2
La Roche-Posay aurinkorasva

La Roche-Posay Anthelios arvostelu ja kokemuksia

Kun etsit aurinkorasvaa, joka toimii täydellisesti sekä aurinkorasvana että meikinkin alla, tarjoaa ihonhoitotuotteisiin erikoistunut La Roche-Posay tähän erinomaisen vaihtoehdon. La Roche-Posay Anthelios Ultra-Light Fluid SPF 50+ on suunniteltu toimimaan hyvin meikin kanssa, mutta myös aurinkosuojavoiteena ja siinä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan.

La Roche-Posay Anthelios aurinkorasva

La Roche-Posay Anthelios Ultra-Light Fluid SPF 50+

La Roche-Posay aurinkorasva

La Roche-Posay Anthelios Ultra-Light Fluid SPF 50+ on kevyt ja nopeasti imeytyvä voide, joka tarjoaa erittäin korkean suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan ja sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sen kevytrakenteinen koostumus imeytyy nopeasti ihoon jättämättä rasvaista tunnetta.

 • Suojakerroin SPF 50+
 • Ultrakevyt koostumus
 • Sopii herkälle iholleVedenkestävä
 • Erittäin hyvä aurinkovoide myös meikin alle
 • Kätevä kierrekorkki, pullo ei aukea kassissa ”vahingossa”

La-Roche-Posay Anthelios ominaisuudet

Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus

 • Tämä aurinkovoide on erittäin kevyt ja nestemäinen, mikä tekee siitä täydellisen meikin alle. Se imeytyy nopeasti ihoon jättämättä tahmeaa tunnetta tai valkoisia jäämiä.

Korkea suoja

 • SPF 50+ tarjoaa erittäin korkean suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan, mikä on tärkeää ihon terveyden ja kauneuden kannalta.

Laajakirjoinen suoja

 • La Roche-Posayn patentoitu Mexoryl SX/XL -suojajärjestelmä tarjoaa laajakirjoisen suojan, joka suojaa ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Tämä on erityisen tärkeää ennenaikaisen ikääntymisen ja ihovaurioiden ehkäisyssä.

Ei-komedogeeninen

 • Tämä aurinkovoide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle ja akneiholle. Tämä ominaisuus varmistaa, että iho pysyy raikkaana ja puhtaana, vaikka käytät sitä päivittäin meikin alla.

Matta pinta

 • Anthelios Ultra-Light Fluid jättää ihon mattapintaiseksi, mikä tekee siitä ihanteellisen pohjan meikille. Meikki pysyy paremmin paikoillaan ja näyttää raikkaalta koko päivän.

Sopii herkälle iholle

 • La Roche-Posay on tunnettu herkälle iholle sopivista tuotteistaan. Tämä aurinkovoide on hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu, mikä tekee siitä turvallisen valinnan herkälle iholle.

Kosteuttava

 • Sisältää antioksidantteja ja kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta.

Aurinkorasva käyttövinkkejä

Riittävä määrä aurinkorasvaa on tärkeää optimaalisen suojan saavuttamiseksi. Suositus on noin teelusikallinen kasvoille ja runsaasti (noin shottilasillinen) koko vartalolle. Aurinkovoide kannattaa levittää heti aamusta tai ainakin 15–30 minuuttia ennen aurinkoon lähtöä.

Aurinkovoidetta tulee levittää kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Muista levittää aurinkovoidetta uudelleen kahden tunnin välein ja aina uimisen, hikoilun tai pyyhkimisen jälkeen.

Kun käytät aurinkorasvaa meikin alla levitä aurinkovoide aamulla puhdistetulle kasvojen iholle ennen meikkiä. Käytä tarpeeksi tuotetta kattavan suojan varmistamiseksi – noin herneen kokoinen määrä riittää kasvoille. Anna aurinkovoiteen imeytyä muutama minuutti ennen meikin levittämistä.

La Roche-Posay Anthelios kokemuksia

”Rakastan tämän aurinkorasvan koostumusta! Se on todella kevyt ja imeytyy nopeasti. Ei jää tahmeaksi, mikä on suuri plussa, koska en pidä raskaan tuntuisista voiteista kasvoillani.”

”Tämä aurinkosuoja toimii loistavasti meikin alla. Se ei rullaudu iholta eikä jätä ihoa rasvaiseksi, joten meikki pysyy hyvän näköisenä koko päivän.”

”Olen käyttänyt tätä tuotetta rannalla ja ulkoillessani pitkiä aikoja, enkä ole palanut kertaakaan. Tuntuu todella luotettavalta suojalta.”

”Ihoni on erittäin herkkä ja monet aurinkosuojat aiheuttavat punoitusta tai näppylöitä. Tämä on ensimmäinen tuote, joka ei ole aiheuttanut minkäänlaista reaktiota. Voin käyttää sitä huoletta joka päivä.”

”Olen aktiivinen uimari ja tämä aurinkovoide suojaa ihoni vedessäkin. Todella hyvä vedenkestävä aurinkovoide, joka kulkee kätevästi kassissa sotkematta.”

Kenelle La Roche-Posay Anthelios

La Roche-Posay Anthelios Ultra-Light Fluid SPF 50+ on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tehokasta, kevyttä ja nopeasti imeytyvää aurinkorasvaa. Aurinkorasva tarjoaa korkean suojan ja sopii myös herkälle iholle ja on siten sopiva tuote monille käyttäjille. Sama voide soveltuu myös meikin alla käytettäväksi. Positiiviset käyttäjäkokemukset vahvistavat, että tämä aurinkovoide pitää lupauksensa ja tarjoaa luotettavaa suojaa kesän aurinkoisina päivinä.

Jos etsit aurinkosuojaa, joka on erittäin helppo ja kätevä käyttää La Roche-Posay Anthelios Ultra-Light Fluid SPF 50+ voi olla juuri se, mitä tarvitset. Pidä ihosta huolta ja nauti auringosta turvallisesti.